actievoorwaarden

Actie voorwaarden

100ste aflevering, hond in de podcast.

Verloting prijzenpakket 100 euro. Iedereen die op instagram of op facebook reageren op het bericht van de hond in de podcast – aflevering 100 maakt kans. De gebruikersnaam van instagram en facebook gaat op een lijst. Alle personen die getagd worden door anderen komen ook op de lijst. Elke gebruikersnaam staat maar 1x op de lijst. Ook als iemand meerdere malen reageert of getagt wordt.

Actie loopt van 25 december tot 8 januari. Op 8 januari wordt er door middel van een trekking 1 winnaar en 1 reserve naam getrokken worden uit de lijsten. De winnaar wordt bekend gemaakt op 8 januari op instagram en facebook.

Er zal eenmaal via een persoonlijk bericht op instagram of facebook (afhankelijk van de sociale media waarop die persoon heeft gereageerd) contact opgenomen worden met de winnaar. De verantwoordelijkheid om te reageren ligt bij de winnaar. Indien de winnaar niet binnen 7 dagen gereageerd heeft gaat het prijzenpakket naar de reserve-winnaar.

Eventuele verzendkosten zijn voor rekening van de winnaar, ophalen is uiteraard kosteloos. Over de uitslag wordt niet gediscusseerd. 

Het prijzenpakket bevat:

 • Runderoren 3 pack
 • Soft trainers Wildmix
 • Kipstrip 100gr
 • Eend filet 100gr
 • Bungee bal Tug-e-Nuff
 • Voedselzak Tug-e-Nuff
 • Snuffelmat 52x35cm
 • Lickimat 20cm
 • Braingame snuffelslak
 • Tekentang

Algemene actievoorwaarden

Bij Silver Linings organiseren we af en toe een winactie. Dit kan een actie zijn op onze website, social media-kanalen of in onze nieuwsbrief. Op onze winacties zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 1. Winacties worden uitgeschreven door Silver Linings Hondentraining gevestigd te Halle. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis (met uitzondering op verzendkosten indien gewonnen)
 3. Deelname vindt plaats wanneer je een e-mail hebt gestuurd met de gevraagde gegevens, een inschrijfformulier hebt ingevuld of de gevraagde actie hebt uitgevoerd, afhankelijk van de soort winactie. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 4. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
 5. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Jongere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 9. Uiterlijk vijf werkdagen nadat de actie is gesloten, worden winnaars persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres of social-media-account waarmee aan de actie is deelgenomen.
 10. Silver Linings kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Silver Linings voor de winactie en om te informeren over het werk van Silver Linings, zij worden niet aan derden verstrekt.
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Silver Linings.
 15. Silver Linings handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 16. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 18. Voor vragen en/of klachten kun je contact opnemen met Silver Linings via: info@silverlinings.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.