Hondencursussen

De cursussen zijn individueel en duren 30 minuten. Hierdoor is er veel ruimte voor een persoonlijke aanpak en hoeft er niet gewacht te worden tussen oefeningen door. Een hondencursus bevat in totaal 10 lessen. Het is ook mogelijk de cursus verkort te doorlopen, de cursus bevat dan 5 lessen.

 

Het is vanwege een klantenstop tijdelijk niet mogelijk om je aan te melden voor een cursus.

 

Puppycursus

Puppycursussen bij Silver Linings Hondentraining

 

De puppycursus is geschikt voor de socialisatie. Op deze manier wordt er ingespeeld op de behoeften van jouw pup. Tijdens de puppycursus komen vooral de oefeningen die in het dagelijks leven van belang zijn en die belangrijk zijn voor een goede ontwikkeling van een pup aan bod. Er wordt primair aandacht besteed aan het vertrouwen tussen de pup en de eigenaar, daarbij speelt het zelfvertrouwen van de pup een grote rol.

Pubercursus

Pubercursussen bij Silver Linings Hondentraining

 

Wanneer honden ongeveer 6 maanden oud zijn komen zij in de puberteit, er komen dan een hoop hormonen vrij die ervoor zorgen dat het lijkt alsof zij alles plots weer zijn vergeten. Tijdens de pubercursus worden dan ook vooral de basisoefeningen herhaalt en leer je hoe je om moet gaan met de puberneigingen van je hond. Na de pubercursus kun je doorstromen naar de basiscursus om verder te blijven trainen.

Basiscursus

Basiscursussen bij Silver Linings Hondentraining

 

De basiscursus is geschikt voor honden waar pas op latere leeftijd mee getraind wordt of wanneer een bepaald niveau van gehoorzaamheid moet worden behaald. Tijdens de basiscursus gaan we beginnen met het trainen van je hond richting een doel of sport. Het trainen op zichzelf kan ook een doel zijn, door samen met je hond bezig te zijn ontstaat er mooie band tussen hond en eigenaar.CONTACT: info@silverlinings.nl