Hondentrainingen

Alle trainingen zijn individueel en bij jou thuis (of een andere gewenste locatie), hierdoor is er veel ruimte voor een persoonlijke aanpak en hoeft er niet gewacht te worden tussen oefeningen door. Ook leer je in je eigen omgeving met de hond om te gaan en zijn er geen tot weinig vreemde prikkels waar de hond door afgeleid kan worden. Tijdens de trainingen ontvang je alle informatie die nodig is om zelf aan de gang te gaan.

 

Bij alle cursussen en trainingen kun je altijd je vragen via telefoon of e-mail stellen en krijg je onbeperkt toegang tot exclusief cursusmateriaal. Wil je meer ondersteuning of heb je een specifiek probleem? Dan kunnen we altijd meer tijd inplannen voor begeleiding op maat.


In verband met de corona-maatregelen en het beperken van de reisbewegingen is het mogelijk om de contactmomenten waarin de voortgang wordt besproken ook digitaal te plannen. Tevens kunnen de begeleidingssessies allemaal digitaal gepland worden wanneer er geen aansturing in de praktijk nodig is.

Puppycursus

Puppycursussen bij Silver Linings Hondentraining

Voor pups tot en met 4 maanden. Werken aan socialisatie en het omgaan met prikkels. Je krijgt hulp bij puppyproblemen, denk aan het bijten in de handen. De cursus bevat 1 theorieles van 60 minuten, 2 praktijklessen van elk 60 minuten en 3 contactmomenten van elk 30 minuten.

6 lessen | €120,00

contactmomenten digitaal | €95,00

Pubercursus

Pubercursussen bij Silver Linings Hondentraining

Voor jonge honden van 5 tot 12 maanden. Blijven leren ondanks de puberteit. Je krijgt hulp bij puberproblemen, denk aan het wandelen zonder trekken. De cursus bevat 1 theorieles van 60 minuten, 2 praktijklessen van elk 60 minuten en 3 contactmomenten van elk 30 minuten.

6 lessen | €120,00

contactmomenten digitaal | €95,00

Basiscursus

Basiscursussen bij Silver Linings Hondentraining

Geschikt voor o.a. honden die niet eerder een training gevolgd hebben. Je krijgt hulp bij veel voorkomende problemen, denk aan het wandelen aan de lijn. De cursus bevat 1 theorieles van 60 minuten, 2 praktijklessen van elk 60 minuten en 3 contactmomenten van elk 30 minuten.

6 lessen | €120,00

contactmomenten digitaal | €95,00


Focustraining

Individuele hondentraining bij Silver Linings Hondentraining

De basis van het trainen is aandacht, laat dat nou net het ene zijn wat bij sommige honden ontbreekt. Aandacht voor de eigenaar. Tijdens deze training leer je te werken aan de aandacht tussen jou en je hond. De focustraining bevat 1 theorieles van 60 minuten, 1 praktijkles van 60 minuten met afleiding van een andere hond en 1 contactmoment van 30 minuten. 

Op locatie | €65,00

Contactmoment digitaal | €52,50

Socialtraining

Soms loopt ogenschijnlijk leuk spel toch uit op ruzie. Bij deze training help ik je inzicht te krijgen in hondengedrag en hoe je leuk spel kunt herkennen en kan bijsturen. De socialtraining bevat 1 theorieles van 60 minuten, 1 praktijkles van 60 minuten en 1 contactmoment van 30 minuten. (Niet geschikt voor het oplossen van angst of agressie problemen).

Op locatie | €65,00

Contactmoment digitaal | €52,50

Coaching

Niet elk probleem vraagt om dezelfde aanpak, soms is maatwerk nodig. Wanneer je denkt dat een standaard training niet voldoende is kan ik met begeleiding op maat je met je specifieke probleem helpen. Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. Samen bepalen we dan welke training het meest geschikt is en gaan we een plan maken. 

Kennismaking | €0,00*

€12,50 - €45,00 per sessie


Binnen 7 kilometer enkele reis rondom Halle (7025AM) zijn alle genoemde bedragen inclusief reiskosten. Buiten dit werkgebied is de prijs afhankelijk van het aantal te rijden kilometers. *Een kennismaking is een digitaal gesprek via skype, deze is gratis en vrijblijvend. Je hebt geen skype-account nodig.

 

Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) hef en vermeld ik geen omzetbelasting.

 

Lees hier de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.