Ben jij op zoek naar een

Hondencursus

Je kunt bij mij terecht voor verschillende hondencursussen. Dit zijn groeplessen waarin je, op basis van jouw niveau en het niveau van jouw hond gaan werken aan een goede en fijne relatie door middel van uitdagende maar vooral ook leuke oefeningen.

Tijdens de groepslessen investeren we in

Jouw hond als fijne huisgenoot

Wil jij een “gehoorzame” hond, een prettige huisgenoot of heb je een specifiek trainingsdoel?

Ben jij de eigenaar die graag aan de slag wil met algemene onderwerpen zoals ontspannen kunnen wandelen aan de lijn en het omgaan met prikkels zoals andere honden waarbij er rekening wordt gehouden met het welzijn van jouw hond? Dan kan ik je helpen.

Tijdens de hondencursus krijg je handvatten om jouw hond te begeleiden tot een fijne huisgenoot.

Zo werkt een hondencursus

Spelenderwijs aan de slag

Tijdens de verschillende cursussen help ik jou met het trainen van jouw hond op het niveau dat het best bij jullie past. We gaan spelenderwijs aan de slag, ook met de reeds volwassen honden, en we zorgen ervoor dat luisteren leuk wordt.

Je zult merken dat je niet alleen met plezier naar de les komt maar ook thuis graag wilt blijven oefenen. Dit doen we door aandacht te geven aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen, lichaamsbewustzijn, snuffelspellen en uiteraard ook gehoorzaamheidsoefeningen, maar dan net even wat anders dan je misschien gewend bent. Hierbij is rust en een stukje impulscontrole ook zeker onderdeel van de oefeningen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Weet je het nog niet helemaal zeker?