Word de allerbeste hondentrainer voor jouw hond!
Wij zijn Silver Linings Hondentraining

De hondenschool met een specialisatie in mensbegeleiding

Veel probleemgevend gedrag ontstaat door miscommunicatie tussen eigenaar en hond. Ons doel is om je inzicht te geven in welke signalen jouw hond je geeft en hoe je deze moet interpreteren. We leren je hoe je hem in alle situaties het beste kunt motiveren, begeleiden en sturen. Zo word jij de allerbeste hondentrainer van jouw hond. 

We laten het familiegevoel waarmee we ons bedrijf runnen doorschemeren binnen onze groepslessen en individuele begeleiding. We vinden het belangrijk dat iedereen, hoe groot of klein je probleem ook is, zich begrepen en gehoord voelt. Je mag ons als klant daarom altijd een bericht sturen als je vast loopt of als je iets te vieren hebt binnen het traject met jouw hond.  

Je kunt bij ons terecht voor een puppycursus, basiscursus of wanneer je gewoon lekker bezig wilt zijn met jouw hond. Wij zijn er voor alle eigenaren en honden. Welkom bij de Silver Linings familie. Sluit je aan en het leven met jouw hond zal nooit meer hetzelfde zijn. 

Liefs, Remie en Leah

Deze eigenaren gingen jou al voor!
Het draait ons om jou, als eigenaar

Dit zijn onze drijfveren

circle-1

Trainen van hondeneigenaren

Jij kunt de beste hondentrainer worden voor jouw hond! Wij leren jou het lezen van jouw hond en het inspelen op de behoeften die jouw hond nodig heeft zodat jij weet hoe je uitdagingen en problemen kunt voorkomen of oplossen. Met als doel dat jij ons in de toekomst niet meer nodig hebt.

circle-2

Duurzame gedragsveranderingen

Doordat wij met concept trainen werken richten wij ons veel meer op de vaardigheden die jouw hond nodig heeft in onze maatschappij dan op standaard gehoorzaamheid. Dit zorgt ervoor dat jouw hond veel meer rust, zelfvertrouwen en contact met jou laat zien.

circle-3

Maatwerk en flexibiliteit

Iedereen wil het gevoel hebben maximaal geholpen te worden, ook jij. Wij bieden maatwerk door aan de slag met de uitdagingen waar jij en jouw hond tegen aan lopen en bieden wij vanaf de basiscursus een flexibel rooster aan zodat er altijd wel een les is die in jouw dag past.

Weet je het nog niet helemaal zeker?