Abonnement

Vriend van Silver Linings met een

Abonnement

Als vriend van Silver Linings kun je voor een vast bedrag per maand zoveel lessen volgen als je wilt en kun je deelnemen aan exclusieve activiteiten.

Onbeperkt lessen volgen

Zoveel trainen als jij wilt

Met ons vriendenabonnement krijg je voor een vast maandelijks bedrag gratis toegang tot alle themalessen én kun je je aanmelden voor sportlessen. Ook krijg je korting op privélessen, workshops en lezingen en toegang tot exclusieve activiteiten. Maar dat is nog niet alles! je wordt onderdeel van onze hechte community van hondenliefhebbers, waar we elkaar ondersteunen en aanmoedigen om te groeien. Ontdek hieronder hoe ons vrienden van Silver Linings-abonnement jou verder brengt in het opvoeden en trainen van jouw hond.
Praktische informatie

Zo werkt het abonnement

Voor wie: Voor cursisten die bij ons de basiscursus hebben afgerond.
Toegang tot: Neem gratis deel aan onze themalessen, volg sportlessen en doe mee met exclusieve vrienden-activiteiten. Ook krijg je korting op privélessen, workshops en lezingen.
Aanmelden: Heb je de basiscursus gevolgd? Stuur ons dan een appje, dan sturen we je de link voor het aanmeldformulier.
Locatie: De lessen worden gegeven aan de Heurneweg 2 te Halle of op een externe locatie, afhankelijk van de les.

Dit zijn onze sportlessen

Fit & Fun

Samen plezier maken terwijl je werkt aan het lichaamsbewustzijn van jouw hond met Balans & Coördinatie oefeningen.

Behendigheid

Tijdens Recreatieve behendigheid laten we je op een laagdrempelige manier kennis maken met deze sport.

Voordelig trainen

Door lid te worden van ons vrienden van Silver Linings-abonnement, investeer je niet alleen in de groei en ontwikkeling van jouw hond, maar ook in je portemonnee. Stel je voor dat je elke week een losse les zou volgen voor €25 per les. Dat zou neerkomen op €100 per maand voor vier lessen.

Met ons abonnement van €75 per maand krijg je niet alleen onbeperkte toegang tot al onze lessen en activiteiten, maar profiteer je ook van exclusieve kortingen op workshops, lezingen en privélessen. Dit betekent dat je al na één les per week geld bespaart! Bovendien bieden we je gratis huur van het trainingsveld buiten lestijden aan, waardoor je nog meer waarde krijgt voor je abonnementsgeld.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de vrienden van Silver Linings en begin vandaag nog met besparen terwijl je samen met je hond groeit en bloeit!

Vrienden van

abonnement
  • Onbeperkt deelname aan themalessen
  • Onbeperkt deelname aan sportlessen
  • 25% korting op privélessen en lezingen
  • Exclusieve activiteiten voor vrienden van Silver Linings
  • Gratis veldhuur om buiten lestijden zelf te kunnen trainen
  • €75,00 per maand
  • Het abonnement is maandelijks opzegbaar