Themalessen info

Wij kunnen je helpen met

Themalessen

Nadat je bij ons de basiscursus hebt gevolgd begint het opvoeden pas echt, dit kun je doen door lossen themalessen te volgen.

De basis is er,

Nu de rest nog...

Jij hebt bij ons de basiscursus gevolgd en je hebt de eerste informatie over het opvoeden van jouw hond tot je genomen. Nu is het tijd om écht aan de slag te gaan in de praktijk.
Wandelen zonder trekken, komen als hij los loopt, rust bewaren bij bezoek zijn thema’s die voor heel veel eigenaren van groot belang zijn en daar gaan wij jou mee helpen.
Praktische informatie

Zo werken de themalessen

Voor wie: Voor cursisten die bij ons de basiscursus hebben afgerond.
Werken aan: De meest voorkomende uitdagingen in het opvoeden van jouw hond. Kies de thema’s waar jij met jouw hond tegenaan loopt en je wat extra aandacht aan wilt besteden.
Aanmelden: Via ons online brekingsprogramma plan je zelf jouw les in.
Locatie: De lessen worden gegeven aan de Heurneweg 2 te Halle.
Kosten: 25 euro per les of gratis met een abonnement

Dit zijn onze themalessen

Rust in het bijzijn van prikkels

Leer je hond om kalm te blijven, zelfs in stimulerende omgevingen. Wij geven jou handvaten die jou helpen om jouw hond te laten ontspannen en zich op zijn gemak te voelen, ongeacht de afleidingen om hem heen.

Hierkomen / betrouwbaar loslopen

Ontwikkel een sterke band met je hond door hem te leren betrouwbaar terug te komen wanneer je hem roept. In deze themales behandelen wij effectieve methoden om je hond los te laten lopen terwijl je toch de controle behoudt en zijn veiligheid waarborgt.

Wandelen zonder trekken

Geniet van ontspannen wandelingen met je hond zonder getouwtrek. Wij leren jou technieken om je hond te helpen bij je in de buurt te lopen met een ontspannen lijn, zodat jullie samen van de wandeling kunnen genieten.

Zelfvertrouwen vergroten

Versterk het zelfvertrouwen van je hond door hem te helpen omgaan met verschillende situaties en uitdagingen. Wij geven jou handvaten hoe jij jouw hond het beste kunt begeleiden bij het vergroten van zijn zelfvertrouwen en veerkracht .

Basis gehoorzaamheid

Leg een stevige basis van gehoorzaamheid met commando's zoals zit, lig, blijf en volg. Leer effectieve communicatiemethoden om jouw hond met duidelijk aangeleerde commando's in allerlei situaties te kunnen sturen.