Inschrijven

Inschrijven

Basiscursus? Schrijf je in!

Wat leuk dat je wilt meedoen met de basiscursus! Deze cursus is bedoeld voor honden vanaf 18 weken oud. Heb jij een hond jonger dan 18 weken? Dan kun je meedoen met de puppylessen. Meer informatie en hoe je je daarvoor kunt aanmelden kun je hier vinden.

Heb je enkel een vraag en wil je hier snel antwoord op? Misschien kun je het antwoord op jouw vraag op de veel gestelde vragen pagina vinden: FAQ. Je kunt ons ook een bericht sturen via de contact pagina of via whatsapp, dat gaat het snelst.

Heb je bij ons al de basiscursus gevolgd? Dan kun je je hier aanmelden als vriend van Silver Linings.

Algemene gegevens

Wat goed dat je aan de slag wilt met jouw hond. Om jouw inschrijving voor de basiscursus goed te kunnen verwerken hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Vertel ons over jouw hond

Wij zijn natuurlijk heel erg nieuwsgierig met welke hond je bij ons wilt komen trainen. Ook hebben wij bepaalde informatie nodig om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Om als voorbeeld te noemen: Veel probleemgevend gedrag wordt veroorzaakt door een onderliggende, vaak medische, oorzaak. Als jouw hond als pup giardia heeft gehad, kan dit tot gevolg hebben dat jouw hond moeite heeft met het nemen van rust. Wij kunnen ons advies hierop aanpassen.

Hieronder kun je zoveel kwijt als je wilt.

Inschrijven afronden

Je bent er bijna. We hebben nog een aantal verzoekjes voor je om goed te keuren. Lees deze rustig door en als je zo ver bent druk je op versturen.