Ons aanbod

Dit zijn al onze

Trainingen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende cursussen, workshops en privélessen. Je gaat werken aan een goede en fijne relatie door middel van uitdagende, maar vooral ook leuke oefeningen.

Investeren in...

Jouw hond als fijne huisgenoot

Ben jij de eigenaar die het belangrijk vindt dat jouw hond opgroeit tot een hond met zelfvertrouwen, tot een hond die zelf rust kan nemen, tot een hond die wíl (dus niet moet) luisteren naar jou en daarbij af en toe best even stout durft te zijn?

En ben jij de eigenaar die op een leuke en ontspannen manier aan de slag wil met zijn hond en daarbij begrijpt dat verandering een proces van de lange adem is?

Dan kunnen wij je helpen! Tijdens de hondencursussen gaan we spelenderwijs werken aan levensvaardigheden die er voor gaan zorgen dat jouw hond zelf de juiste keuzes gaat maken in onze mensenmaatschappij.

Denk daarbij aan een hond die uit zichzelf naast je komt lopen, uit zichzelf jou in de gaten houdt bij het loslopen en uit zichzelf rustig in zijn mandje gaat liggen als er bezoek aan de deur staat.

Zo werkt een hondencursus

Spelenderwijs aan de slag

Tijdens de verschillende cursussen helpen wij jou met het trainen van jouw hond op het niveau dat het beste bij jullie past. We gaan spelenderwijs aan de slag, ook met de reeds volwassen honden.  Zo zorgen we ervoor dat luisteren leuk wordt. 

Je zult merken dat je niet alleen met plezier naar de les komt, maar ook thuis graag wilt blijven oefenen. Dit doen we door aandacht te geven aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen, lichaamsbewustzijn, snuffelspellen en uiteraard ook gehoorzaamheidsoefeningen. Alleen dan net even wat anders dan dat je misschien gewend bent. Hierbij is rust en een stukje impulscontrole ook zeker onderdeel van de oefeningen.

Elke les duurt ongeveer 45 minuten. Ook krijg je toegang tot online cursusmateriaal. Locatie: Heurneweg 2 te Halle

Deze baasjes gingen je voor:

Dit is ons aanbod

Heb je nog een vraag?