Recensies

Wat zeggen onze klanten?

Frauke StoelingaRemie heeft mij geholpen met het rustig kunnen wandelen met mijn jonge herder en ik ben ontzettend tevreden met de coaching. Haar uitleg is duidelijk en vriendelijk. Ze is georganiseerd in haar aanpak en weet op alles wel een antwoord te geven. Ze houdt een goed trainingsschema bij en is daardoor fijn en prettig om mee samen te werken. Ik kan Remie van harte aanbevelen. 

 


Irma Brandwacht-LusinkKundig, behulpzaam, volle aandacht voor jou en je 4voeter. Super training. Met onwijs veel geduld! 

 

Catherine ZironeRemie heeft ons erg geholpen met onze hond. We zijn dankzij haar binnen een paar weken enorm vooruit gegaan. Heel professioneel, vriendelijk en meedenkend.

 

Max van BrummenZeer kundig advies, praktijkoefeningen ondersteund met theorie. Remie gaat er echt voor om je te helpen! 

 


Ria Klein GunnewiekRemie weet goed waar ze mee bezig is wat betreft coaching. Heeft mij inzicht gegeven hoe te handelen bij onze herintreder Australian Labradoodle Oscar, 3 jr oud. Concrete tips van haar en dat ze liet zien / voelen hoe te handelen bij binnenkomen visite, voordeurbel, continue blaf gedrag, najagen van auto’s, trekken aan de lijn en uitvallen naar grotere honden bij passeren, snappen naar personen en belonen bij goed gedrag. Verwijzen naar literatuur hoe je signalen van je hond kunt herkennen en wat ze betekenen was een aanrader. Remie benoemde regelmatig tijdens training dat ik geen grote stappen kan verwachten in heropvoeding. Ieder stapje in de goede richting is er een en veel geduld. Veel rust en minder prikkels. Oscar is nu 7 w bij ons. Door regelmatig te oefenen gaat Oscar zelfs met grote stappen vooruit. Chapeau ! Remie voor ook jou geduld en adviezen. Remie is een aanrader.

 


Sabina Oebekna-MaatGoede tips en adviezen en ook nog eens een leuke webshop!

 

Wendy MetzGoede (persoonlijke) begeleiding, erg geduldig en super lief voor mn hondjes.

 

Priscilla TesterinkEen hele goeie geduldige trainer met goeie leuke leermethoden.

 Ik waardeer je mening!