Recensies


Wat zeggen de klanten?

"Hele goede, fijne en professionele hulp gekregen van Remie! Weet waar ze over praat, veel van geleerd en natuurlijk het allerbelangrijkste: onze hond gedraagt zich veel beter en ik kan weer heerlijk met hem wandelen!!"
Carina kaak, 1 mei 2021

 

"Ik heb sinds 4 maanden herplaatser Truus, een super lieve teckel waar ik helemaal niets van af wist en waar ik soms niets van begreep. Ik was dan ook ontzettend onzeker over hoe ik met Truus om moest gaan. Remie heeft ons geholpen door mij meer inzicht te geven in honden in het algemeen en wat ik kan doen om een betere band met Truus te krijgen en hoe ik met verschillende zaken mbt Truus om kan gaan. Ik ben nu een stuk zekerder geworden met Truus en Truus heeft ook geleerd goed op mij te letten tijdens het wandelen.. Ze doet het supergoed. Remie, dank je wel voor je hulp!"
Eef, 24 januari 2021

 

"Remie heeft mij en Kyran op een fijne, duidelijke manier geholpen. Ze legt de zaken in begrijpelijke taal uit. Wat heeft Remie mij een inzicht gegeven in Kyran!! Waarom hij doet wat hij doet, waar dat vandaan komt en wat ik er aan kan doen om hem te helpen. Ik heb de omgang met Remie als zeer prettig ervaren. Bij onze eerste praktijk les wees ze mij op een aantal zaken, die ik zelf niet zag, met respect. Goed oefenen en met kleine stapjes vooruit! Nou het is een wereld van verschil, en ik heb er veel van opgestoken. Ik kan weer op een fijne manier met Kyran wandelen!! Ik zal Remie zeker weer gaan bellen als ik advies of begeleiding nodig heb, en zeker ook aanraden bij anderen!"
Tamara van Weij, 19 januari 2021

 

Dit zijn de drie meest recente recensies, via google en facebook zijn meer recensies te vinden.