Recensies


Wat zeggen mijn klanten?

"Remie heeft niet alleen een scherpe blik, maar neemt haar tijd en is ook deskundig in het toepassen van haar kennis. Ik zag direct al wat het resultaat was van haar advies. Nu aan de slag om het me eigen te maken."

Jolanda Doornenbal, 5 juni 2021

 

"In maart kregen wij een nieuw huisgenootje, te weten een schattig reutje uit Roemenie maar met behoorlijk wat bagage. Hierbij wilde ik graag wat hulp en zo kwam ik op de website van Silver Linings uit. De cursus begon met een duidelijke en informatieve online les en Remie is daarna 3x bij ons thuis geweest, met nog een afsluitende online "nazorg-sessie". De aan-huis-lessen waren ideaal voor ons angstig Roemeentje die nog niks was gewend. Remie kwam zo 3x in onze af en toe chaotische gezinssituatie terecht, maar verblikte of verbloosde niet. Ze kan de situatie heel goed inschatten en geeft praktische en goed uitvoerbare maatwerk tips en uitleg. Al met al zit de cursus heel goed in elkaar! Met onze Roemeense lieverd hebben we goede stappen gemaakt en wie weet gaan we ook nog nosework met hem doen omdat Remie denkt dat dat echt iets voor hem is! Hartelijk dank Remie, je bent een echt hondenmens! :)"

Hilde van Tongeren, 1 juni 2021

 

"Hele goede, fijne en professionele hulp gekregen van Remie! Weet waar ze over praat, veel van geleerd en natuurlijk het allerbelangrijkste: onze hond gedraagt zich veel beter en ik kan weer heerlijk met hem wandelen!!"

Carina kaak, 1 mei 2021

 

Dit zijn de drie meest recente recensies, via google en facebook zijn meer recensies te vinden.

Klaar om aan de slag te gaan?

* Bij het boeken en afrekenen van een cursus of coaching sessie in de maand juni ontvang je van tot 14,29% korting op de cursussen en coaching.

De prijzen met korting zijn als volgt: Cursus 5 lessen; €150,00  |  Cursus 10 lessen; €300,00  |  Coaching intake; €80,00  |  Coaching 60 minuten; €55,00

 


Remie Brink  |   Email: info@silverlinings.nl   |   Telefoon: 06-15060749   |   Roggestraat 7, Halle te Gelderland    |   KvK: 69856753     |   OB Nr: 218312702B01

Regio: Bronckhorst, Doetinchem, Aalten, Ruurlo, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en omgeving