Verzend- en retourbeleid

Verzend- en Retourbeleid:

Verzendbeleid:

 1. Levering:
  Wij streven ernaar om bestellingen binnen 2-4 werkdagen te verzenden na ontvangst van de betaling.
 2. Verzendkosten:
  De verzendkosten zijn voor eigen rekening van de klant en variëren op basis van het gewicht en de locatie van de bestelling. Klanten kunnen de exacte verzendkosten bekijken bij het afrekenen voordat ze hun bestelling bevestigen.
 3. Beperkte verzending:
  Momenteel verzenden we alleen naar Nederland, België en Duitsland.
 4. Track & Trace:
  Bij verzending ontvangt de klant een trackingnummer, zodat ze de voortgang van hun bestelling kunnen volgen.
 5. Ophalen van bestellingen:
  Klanten hebben de mogelijkheid om bestellingen op te halen. Hiervoor dienen ze een afspraak te maken via contact@winkelvoorjehond.nl of 06 – 16 75 92 94. Klanten kunnen ook in de opmerkingen aangeven wanneer ze les hebben, zodat wij ervoor zorgen dat de bestelling klaarstaat op dat moment.

Retourbeleid:

 1. Retourperiode:
  Klanten hebben 30 dagen na ontvangst van hun bestelling om een retour aan te vragen.
 2. Voorwaarden voor retourneren:
  Producten moeten ongebruikt en in de originele staat en verpakking worden geretourneerd. Als het product ondeugdelijk is (bijvoorbeeld niet compleet, beschadigd, kapot, werkt niet zoals verwacht), heeft de klant recht op een nieuw product of financiële tegemoedkoming. Houd er rekening mee dat de verzendkosten bij retournering voor eigen rekening van de klant zijn, tenzij anders overeen gekomen.
 3. Garantie:
  Wij geloven in de kwaliteit van onze producten, maar ze zijn niet onverwoestbaar. Garantie vervalt als producten zonder toezicht bij de hond worden achtergelaten. Als een product toch defect raakt (bijvoorbeeld een musketon), bieden we een reparatieservice tegen een klein bedrag voor materiaalkosten.
 4. Retourproces:
  Klanten die een retour willen aanvragen, dienen een e-mail te sturen naar retour@winkelvoorjehond.nl met de onderstaande punten. Na ontvangst van de retouraanvraag zal ons team deze beoordelen en zo snel mogelijk contact opnemen met de klant. Zodra het geretourneerde product is ontvangen en gecontroleerd, wordt de gekozen oplossing (geld terug of nieuw product) verwerkt.
 •    Ordernummer
 •    Type artikel
 •    Reden van retour
 •    Gewenste oplossing (geld terug of nieuw product)
 1. Terugbetalingen
  Terugbetalingen worden verwerkt binnen zeven dagen na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product. Bij een geldig retour ontvangt de klant een volledige terugbetaling van de aankoopprijs, exclusief verzendkosten. Terugbetalingen worden uitgevoerd via bankoverschrijving. Indien gewenst kan de klant kiezen voor een vervanging van het geretourneerde product in plaats van een terugbetaling.

Overige:

 1. Klantenservice:
  Onze klantenservice is bereikbaar via contact@winkelvoorjehond.nl of 06 – 16 75 92 94 voor eventuele vragen.
 2. Winkelvoorjehond.nl behoudt zich het recht voor om dit retourbeleid op elk moment te wijzigen. Klanten worden op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen via onze website.

 

Versie: 2023-11-01