Hondentrainingen

Alle trainingen en cursussen zijn individueel en bij jou thuis, hierdoor is er veel ruimte voor een persoonlijke aanpak. Je ontvangt alle informatie die nodig is om zelf aan de gang te gaan. Als klant kun je altijd je vragen stellen en krijg je onbeperkt toegang tot exclusief trainingsmateriaal.

Puppycursus

5 lessen | €150,00

Voor pups tot en met 4 maanden. Werken aan socialisatie en het omgaan met prikkels. Je krijgt hulp bij puppyproblemen, denk aan het bijten in de handen. De cursus bevat 1 theorieles van 60 minuten, 3 praktijklessen van elk 60 minuten en 1 digitaal contactmoment van 30 minuten.


Pubercursus

5 lessen | €150,00

Voor jonge honden van 5 tot 12 maanden. Blijven leren ondanks de puberteit. Je krijgt hulp bij puberproblemen, denk aan negeren van andere honden. De cursus bevat 1 theorieles van 60 minuten, 3 praktijklessen van elk 60 minuten en 1 digitaal contactmoment van 30 minuten.


Basiscursus

5 lessen | €150,00

Geschikt voor o.a. honden die niet eerder een training gevolgd hebben. Je krijgt hulp bij veel voorkomende problemen, denk aan het wandelen aan de lijn. De cursus bevat 1 theorieles van 60 minuten, 3 praktijklessen van elk 60 minuten en 1 digitaal contactmoment van 30 minuten.Coaching

Digitaal 30 minuten | €15,00

Op locatie 30 minuten | €30,00

Op locatie 60 minuten | €55,00


Persoonlijke begeleiding, ook buiten de lesuren. Dat is wat mij anders dan anderen maakt.

Niet elk probleem vraagt om dezelfde aanpak, soms is maatwerk nodig. Bij de coaching kan ik je onder andere helpen met de volgende problemen:

 

-> Mijn hond heeft geen aandacht voor mij

-> Mijn hond trekt heel erg aan de lijn

-> Mijn hond valt uit naar andere honden

-> Mijn hond komt niet terug als hij los loopt

-> Mijn hond springt op als bezoek binnen komt

 

Ook kan ik je helpen met:

 

-> Het leren herkennen van leuk hondenspel

-> De aanschaf van een nieuwe hond

-> Of andere problemen en vragen 

 

Je kunt altijd gratis en vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. Dit is een digitaal gesprek via skype. Je hebt hier geen skype-account voor nodig. We bepalen dan welke training het meest geschikt is en gaan we een plan maken om samen aan de slag te gaan.  

 

Bij diepgewortelde angst of agressie problemen verwijs ik altijd door naar een erkende gedragstherapeut.Alle bovenstaande bedragen zijn exclusief reiskosten, €0,19 cent per km. berekend vanaf Halle (7025AM). Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) hef en vermeld ik geen omzetbelasting.

 

Lees hier de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.