Wij kunnen je helpen met

Workshops

Je kunt bij ons terecht voor verschillende workshops. Dit zijn groeplessen waarin je gaat werken aan een specifiek thema. Zoals het wandelen aan de lijn, het loslopen maar ook het maken van snuffelspellen, het trainen van je poolhond of terriรซr en workshops voor kinderen.

Alles gaat goed,

Behalve dat ene dingetje...

Jouw hond is de allerliefste en leukste hond van allemaal, maar toch zou het fijn zijn als hij meer ontspannen aan de lijn zou kunnen lopen, zou reageren als je hem roept of niet helemaal wild werd bij het zien van een andere hond.
ย 
Tijdens de workshops gaan we aan de slag met de onderliggende vaardigheden die nodig zijn om het voor ons gewenste gedrag vaker en beter te laten zien. Dit houdt in dat we niet enkel aan de slag gaan met het gewenste gedrag zelf maar ook met alles wat eronder zit. Als voorbeeld: jouw hond reageert zonder afleiding heel goed trainen op het woord ‘hier’ te reageren maar hij is door andere honden snel afgeleid, dan zul je in de praktijk merken dat er weinig overblijft van het woord ‘hier’. Wij gaan jou helpen om aan de slag te gaan met het kunnen loskoppelen van afleiding,
Praktische informatie

Zo werkt een workshop

Voor wie: Minimale leeftijd voor de workshops is 4 maanden oud. Op het moment dat jouw hond uitvalgedrag naar andere honden laat zien zijn de workshops niet geschikt, wij raden dan 1-op-1 begeleiding aan. Je hoeft verder geen andere cursussen of lessen gevolgd te hebben om deel te kunnen nemen aan deze workshop.
Dag en tijd: Zondagmiddag om 14.30 uur. Datum en duur verschilt per workshop.
Kosten: Vanaf โ‚ฌ35,00 per hond, kan per workshop verschillen. Het is geen probleem om met meerdere mensen te komen. Tenzij vermeld zijn hier geen extra kosten aan verbonden.
Ter info: De workshop vindt doorgang bij minimaal 3 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers verschilt per workshop.
Locatie: De workshop wordt gegeven aan de Heurneweg 2 te Halle. Parkeren kan bij activiteitencentrum Den Besselder (dus niet bij het woonhuis).ย 

Weet je het nog niet helemaal zeker?