Workshops

Wij kunnen je helpen met

Workshops

Je kunt bij ons terecht voor verschillende workshops. Zoals het wandelen aan de lijn, het loslopen maar ook het maken van snuffelspellen.

Alles gaat goed,

Behalve dat ene dingetje...

Jouw hond is de allerliefste en leukste hond van allemaal, maar toch zou het fijn zijn als hij meer ontspannen aan de lijn zou kunnen lopen, zou reageren als je hem roept of niet helemaal wild werd bij het zien van een andere hond.
 
Tijdens de workshops gaan we aan de slag met de onderliggende vaardigheden die nodig zijn om het voor ons gewenste gedrag vaker en beter te laten zien. Dit houdt in dat we niet enkel aan de slag gaan met het gewenste gedrag zelf maar ook met alles wat eronder zit. Als voorbeeld: jouw hond is in staat om zonder afleiding heel goed op het woord ‘hier’ te reageren. Maar hij is door andere honden snel afgeleid, dan zul je in de praktijk merken dat er weinig overblijft van jouw aangeleerde ‘hier’. Dan gaan wij jou helpen om aan de slag te gaan met het kunnen loskoppelen van afleiding. 
Praktische informatie

Zo werkt een workshop

Voor wie: Minimale leeftijd voor de workshops is 4 maanden oud. Op het moment dat jouw hond uitvalgedrag naar andere honden laat zien zijn de workshops niet geschikt, wij raden dan 1-op-1 begeleiding aan. Je hoeft verder geen andere cursussen of lessen gevolgd te hebben om deel te kunnen nemen aan deze workshop.
Ter info: De workshop vindt doorgang bij minimaal 3 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers verschilt per workshop. Het is geen probleem om met meerdere mensen te komen. Tenzij vermeld, zijn hier geen extra kosten aan verbonden.
Locatie: De workshop wordt gegeven aan de Heurneweg 2 te Halle.

DIY: Snuffelspellen en hersenwerken maken

Tijdens deze workshop gaan we laten zien wat je allemaal kunt met simpele producten. Snuffelspellen maken met huis tuin en keuken producten, en je mag na afloop alles wat je hebt gebruikt mee naar huis nemen! Er is op dit moment nog geen datum bekend.

Gratis webinar: Trainen en opvoeden doe je zo!

Wij leggen je uit wat er bij het opvoeden van jouw hond komt kijken als je een duurzame gedragsverandering te weeg wilt brengen, laten wij je kennismaken met een onze methode en zullen we een aantal vragen behandelen. Op dit moment is er geen nieuwe datum bekend.
Gratis

Weet je het nog niet helemaal zeker?