Basiscursus

Revolutionaire hondentraining

Basiscursus

Voor pups vanaf 18 weken oud, pubers vanaf 6 maanden en voor volwassen honden.

Het begint met de samenwerking tussen

Jou en je hond

In onze basiscursus draait alles om jou als eigenaar. We streven ernaar jou te helpen evolueren tot de beste hondentrainer voor jouw hond. Dit bereiken we door jou de theorie te geven over bijvoorbeeld lichaamstaal, het inzetten van beloningen en het herkennen van problemen. En dit naadloos met de praktijk te combineren.

Bij onze basiscursus moedigen we honden aan om zelf de juiste keuzes te maken, wat resulteert in gewenst gedrag.

Na deze cursus kun jij jouw hond lezen en weet jij hoe jij jouw hond het beste kunt begeleiden.  Je zult merken dat jouw hond je met die veelzeggende blik aankijkt en enthousiast vraagt: “Wat staat er vandaag op het programma?”

Maar wat gaan we doen dan?

Hier gaan we aan werken

Honden zijn vanaf 18 weken welkom in de basiscursus. Wij focussen ons vooral op jou als eigenaar, dus de leeftijd van de honden kan in de groep variëren.

Tijdens de cursus gaan we aan de slag met het rustig krijgen en houden van jouw hond tijdens de groepslessen. We gaan samen ontdekken wat jouw hond als een beloning ervaart en geven we je handvatten hoe jij jouw hond het beste kunt begeleiden in het dagelijks leven.

De basiscursus is, zoals de naam doet vermoeden, is enkel de basis. We leren je onze meest gebruikte oefeningen. Daarna kun je losse opvoedlessen volgen die in gaan op thema’s zoals het wandelen zonder trekken, loslopen en basis gehoorzaamheid. 

Liever gelijk gerichter aan de slag, bijvoorbeeld voor het wandelen zonder trekken, hierkomen of meer rust in huis? De basiscursus is ook privé te volgen om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Basiscursus

Al cursist bij ons? Dan kan inschrijven hier!

Weet je het nog niet zeker?