Puppycursus

"Had ik dit maar eerder geweten..."

Revolutionaire hondentraining

Voor pups van 9 t/m 17 weken oud.

Drie pijlers van onze training

Rust

Een hond die de rust kan bewaren is een hond die kan nadenken en dus goede keuzes kan maken.

Creatief voeren

De waarde van de voerbak verplaatsen naar jou. Voer gebruiken om probleemgevend gedrag te voorkomen.

Spellen

Vaardigheden versterken door korte spelletjes te spelen. Zo wordt leren leuk voor jouw hond én voor jou!

Waar begin je met zoeken...

Een ijzersterke start

Het zoeken naar een hondenschool waar jij en jouw pup in goede handen zijn is knap lastig. Of dit nou je eerste pup is, of je in het verleden honden hebt gehad: jij wil een ijzersterke start.

Jij ziet jouw pup als volwaardig onderdeel van het gezin en weet dat de opvoeding tijd, energie en geduld kost. Je wil je pup het liefste zoveel mogelijk betrekken bij je leven en samen dingen ondernemen. Je hecht veel waarde aan een goede relatie met jouw pup. Jij hoeft niet ‘de baas’ te zijn over jouw hond maar snapt ook dat liefdevol opvoeden niet hetzelfde is als grenzeloos opvoeden.

Wij zijn Remie en Leah

Kynologisch instructeurs, concept trainers en docenten.

Omdat we ‘van huis uit’ docenten zijn beschikken we over de juiste kennis en vaardigheden om mensen te begeleiden. Daarom ben je als eigenaar bij ons in goede handen. We hebben al tientallen eigenaren succesvol weten te begeleiden in een fijn samenleven met hun hond.

We leiden niet alleen eigenaren op tot goede hondentrainers, vanaf 2024 gaan we in samenwerking met DogsTalk Pro instructeurs opleiden tot concept trainers. Ook hebben we samenwerkingen met het Zone college en Edupet (voorheen martin gaus academie).

Het leven is geen trainingsveld

Vaardigheden ontwikkelen

Het leven is voor een pup al indrukwekkend genoeg. Daarom vinden wij het belangrijk om pups vooral pup te laten zijn. We geven je tijdens de lessen inzicht in het gedrag en temperament van jouw pup. Zo weet jij hoe jij jouw pup het beste kunt begeleiden.

Tijdens onze trainingen richten we ons op vaardigheden die de hond in de dagelijkse praktijk nodig heeft. Daarbij werken we zoveel mogelijk aan het zelf laten maken van de juiste keuzes. Dit doen we spelenderwijs en door goed gedrag te belonen. Hierdoor krijg jij zin om thuis verder aan de slag te gaan!

Maar wat gaan we doen dan?

Leren en plezier maken. Het kan echt!

Tijdens de puppysocialisatie gaan we aan de slag met wat socialisatie is en hoe je dit het beste aan kunt vliegen zonder jouw pup te overvragen.

We spelen die de relatie met jouw pup versterken en die jouw pup leren dat met jou samenwerken leuk is. Ook gaan we werken aan het lichaamsbesef en zelfvertrouwen van jouw pup.

Deze baasjes gingen je voor

PRAKTISCHE INFORMATIE

Puppysocialisatie

Weet je het nog niet helemaal zeker?